Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Intro! (4 Kaspiel)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5* i + poleciał :D

na gg napisałem ;)

intro fajne ^

WYGLONDAM JAK OGUREK LUBIE LIZAĆ SZNÓREK

Pise Pobrawńe Po Polskó

WIEM RZE JESTEM TYLKO MARNOM PODRUPKOM KECZUPA :(

Opublikowano

Tutaj widać już się przyłożyłeś (sam bym lepiej tego nie zrobił). Jak mnie zabolały uszy po tym komputerowym głosie (miałem słuchawki na fulla).

76561198077714139.png

Opublikowano

dzięki dzięki :D to nie było już intro do testów :P też nie włożyłem w to sporo pracy ale ciekawe co wyjdzie jak włożę :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wtf, żenada, to już lepsze da się zrobić w movie maker.

Dawaj cwaniaczku tylko, że ja nie widzę jakoś twoich intencji twórczych :) a może twój mały móżdżek nie daje rady nic wykminić ;)?

userbarwb.png

Opublikowano

Aha, czyli, że jak nie zrobie intra to nie moge oceniac twojego? Nie to trololol. Nie chcesz być ocenianie to nie dawaj tego. Dajesz to pogodz sie z bezlitosna krytka, a nie, powiedzialem prawde i ty juz w placz i sie fochas, chill.

RAsfepN.png
Opublikowano

ładnie zrobiles Osama jak by pewnie chcial zrobil by pewnie taki bajer z:D ze niemials byś nic do gadania ;D

30364378.png

Opublikowano

Aha, czyli, że jak nie zrobie intra to nie moge oceniac twojego? Nie to trololol. Nie chcesz być ocenianie to nie dawaj tego. Dajesz to pogodz sie z bezlitosna krytka, a nie, powiedzialem prawde i ty juz w placz i sie fochas, chill.

Po prostu sam krytykujesz a nie pokażesz nic od siebie ;) więc doceń cudzą pracę...

userbarwb.png

Opublikowano

Po prostu sam krytykujesz a nie pokażesz nic od siebie ;) więc doceń cudzą pracę...

Jeżeli chcesz się czymś pochawalić ZAWSZE bądź gotowy na krytykę, nie znacznie czy ktoś coś pokazuję od siebie. Jeżeli gotowy nie jesteś - to pokazuję twój poziom inteligencji.

Intro jest słabe, można lepsze zrobić w 10min.

Opublikowano

Owszem można zgodzę się ale dodam że to moje początki z zabawami tym programem nie przecze że nie jest idealne ale nie jest też złe widziałem gorsze o wiele gorsze... w swoich projektach nie nawalam Bóg wie ile efektów kilka dla estetycji :)

userbarwb.png

Opublikowano

Dostałem już zamówienie na 2 intra i ciągle nie mogę wymyślić motywu :angry: ale spoko piszcie co wam trzeba to coś wykminie przynajmniej się wprawie :D

userbarwb.png

Opublikowano

Pff nie robiłem tego dla siebie ważne że odbiorcy się podoba... a pan osama niech najpierw sam pokaże co potrafi... nawale 20 tekstur i tekst będzie nieczytelny... zastanów się dobre intro nie wymaga tony materiałów...

userbarwb.png

Opublikowano

Dokladnie, nie wymaga, ale twoje to nie jest dobre intro.

Nic ci nie pokaze, juz mozesz isc plakac.

"Płakać możesz Ty nad swoim życiem nie będę zniżał się do twojego poziomu"

Napisal to czlowiek, ktory nie moze wytrzymac obiektywnej oceny.

RAsfepN.png
Opublikowano

Dokladnie, nie wymaga, ale twoje to nie jest dobre intro.

Nic ci nie pokaze, juz mozesz isc plakac.

Płakać możesz Ty nad swoim życiem nie będę zniżał się do twojego poziomu ;) nie powiedziałem że to intro jest pro.. więc z łaski swojej zamknij się :) administracje proszę o zamknięcie tematu.

userbarwb.png